SCEN

Moderering ⚫ Programledning ⚫ Scenproduktion ⚫ Regi

En stor del av det som skapas inom Moxie Media hamnar till slut på scen; livepoddar, föreläsningar, scenkonstproduktion, regiuppdrag och modererade samtal.

Välkommen att ta kontakt om du vill boka en erfaren moderator eller programledare, eller om du vill samarbeta inom ett sceniskt projekt: [email protected] !

Aktuellt på scen 2023: 

  • En kista utan botten – en musikalisk berättarföreställning om Mobergs utvandrarsvit och litteraturens kraft 
  • Annie (Amanda Heijbel / Moxie Media produktion & regi) 

MIN SCENBAKGRUND Intresset för teater, dans och musik uppstod tidigt under barndomen, och jag hade förmånen att få utforska mitt uttryck genom bl. a. genom ett mångårigt medlemskap i Gotlands Musikalkompani och en utbildning vid Scengymnasiet i Visby. 

I vuxen ålder har jag löpande medverkat i föreställningar samt gjort mindre roller i film- och TV-serier som för bl. a. SVT, TV4 och streamingtjänster som Viaplay. Med scenkonstgruppen Hyss har jag framfört trippla produktioner på Gotland 2019-2022; Men – hur ser vi ut?, MAX 50 och The Hysstory of Gotland.

AKTUELLT Under 2023 regisserade och producerade jag barnföreställningen Annie som sattes upp i Visby på initiativ av min dotter. Parallellt med detta hade den egenproducerade föreställningen En kista utan botten premiär i samband med ett framträdande för tidningen Släkthistoria på Viking Line. Föreställningen är en musikalisk förlängning av poddserien Ekot av Utvandrarna, och är fortsatt bokningsbar.

Välkommen att kontakta [email protected] med din förfrågan!