TEXT

Copywriting ⚫ Artiklar ⚫ Manus ⚫ Kommunikation ⚫ Content

Behöver du hjälp att se över innehållet på din webbplats, att formulera nyhetsbrev, reklamtexter, manus, eller en skriftlig presentation? Vill du ha artiklar, blogginlägg eller annat textbaserad content till ditt företags sociala medier, eller jagar du förstärkning av en skrivande frilansjournalist som snabbt kan producera kvalitativa reportage?

Välkommen att kontakta [email protected], så får du svar inom kort! Det gäller såväl mindre uppdrag med snabba puckar, som långvariga samarbeten på plats eller på distans. Jag är baserad i Visby, Gotland, men jobbar mot kunder i hela Sverige och runt om i världen.

MIN BAKGRUND SOM TEXTFÖRFATTARE Jag har verkat som skribent, copywriter, översättare, kommunikatör och manusförfattare i olika former sedan 2010 och har periodvis varit kopplad till olika textförmedlingar. Ämnena har minst sagt varierat, men ett flertal långvariga och givande samarbeten har kretsat kring hållbarhet, klimatfrågor och ekologiska produkter.

Under mina närmare sju år på Sveriges Radio har jag producerat och publicerat stora mängder text för webb och sociala medier. Jag har haft det övergripande ansvaret för skriftlig kommunikation internt och externs för bolag som Pukka Travels. Vid några tillfällen har jag även haft äran att producera omfattande resereportage, vilka bl. a. publicerats i amerikanska Huffington Post.

Bland nöjda kunder på textområdet kan nämnas greatcontent.se, klimatnätverket 350.org, Zalando, Pukka Travels, Lapland Eco Store, Gotlandsmusiken, Nuba, Promocodius, Tirendo, HomeAway, Add Nature AB, Omio Travel – och många fler.